بهترین قرص غضروف ساز آمریکایی؛ ۸ غضروف ساز قوی برای زانو و کمر
۱۴۰۳-۰۲-۰۱ ۱۴۰۳-۰۵-۱۳ ۱۰:۲۳بهترین قرص غضروف ساز آمریکایی؛ ۸ غضروف ساز قوی برای زانو و کمر
بهترین قرص غضروف ساز آمریکایی؛ ۸ غضروف ساز قوی برای زانو و کمر
آیا میدانید بهترین مکمل برای غضروف سازی چیست؟ آیا می دانید بهترین قرص غضروف ساز آمریکایی چیست؟ یکی از مهمترین علل دردهای مفصلی و ناتوانی بسیاری از افراد ساییدگی غضروف،کاهش تولید و ترمیم آن است. متاسفانه با افزایش سن و فقر مواد معدنی در بدن میزان غضروف سازی کاهش پیدا میکند. به همین دلیل باید در کنار رعایت رژیم غذایی مغذی، از مکملهای غضروف ساز با کیفیت استفاده کنید. مصرف مکملهای غضروف ساز از طریق افزایش ترمیم غضروفهای آسیب دیده سبب کاهش دردهای مفصلی میشود. این مکملها به صورت قرص، کپسول و آمپولهای غضروف ساز در داروخانهها موجود هستند.
از آنجایی سلامتی شما برای ما اهمیت بسیار زیادی دارد؛ در این سری از مقالات فست طب قصد داریم در خصوص بهترین قرصهای غضروف ساز آمریکایی صحبت کنیم. مثل همیشه مهمان مقاله ما باشید تا با افزایش آگاهی بهترین روند درمان را برای مشکلات خود انتخاب کنید.
آشنایی با بهترین قرص غضروف ساز آمریکایی + مزایا و معایب
غضروف به بافت نیمه جامد و منعطفی گفته میشود که وظیفه تسهیل حرکت مفاصل را بر عهده دارد. غضروفها در نقاط زیاد و متفاوتی از بدن مانند: دیسکهای بین مهرهای، بینی، مفاصل، زانوها و گوشها قرار دارند. این بافتها در اثر ورزشهای سنگین، فعالیتهای تکراری، تغذیهی اشتباه و اضافه وزن دچار ساییدگی و آسیب میشوند. علاوه بر این افزایش سن نیز سبب فقر مواد معدنی شده و مشکلاتی مانند زانودرد ناشی از از بین رفتن بافت غضروف را در پی دارد.
استفاده از انواع مکملهای موثر غضروف ساز سبب ترمیم یا بازسازی سریع غضروف و تسکین دردهای مفصلی میشود. اگر شما هم جزء یکی از افرادی هستید که تشخیص داده شده دچار بیماریهای ناشی از ساییدگی غضروف (مانند آرتروز) هستید؛ می توانید از پیشنهادات زیر استفاده کنید. البته به غیر از قرصهای غضروف ساز یا در کنار آنها میتوان از آمپول شل کننده عضلات کمر یا داروهای مسکن نیز استفاده کرد.
۱. قرص مکسی ژنو رزاویت؛ بهترین مکمل برای جلوگیری از پوکی استخوان
برای جلوگیری از بروز پوکی استخوان هیچ چیز بهتر از مصرف مکمل غضروف ساز نیست! یکی از بهترین پیشنهادات برای غضروف سازی و تقویت بافتهای استخوانی قرص مکسی ژنو رزاویت (Rozavit Maxijeno ) است. مهمترین مزیتهای مصرف قرص مکسی ژنو رزاویت شامل: تقویت مفاصل، غضروفها، استخوانها و دندانها است. این مکمل حاوی گلوکوزامین هیدروکلراید، سولفات کندروژن و متیل سولفونیل متان است. این ترکیبات برای استخوان سازی بسیار ضروری هستند.
برای استفاده از این مکمل (زیر نظر پزشک و پس از بررسی نتایج آزمایش) پیشنهاد میشود به مدت ۴ تا ۶ هفته روزانه یک عدد از آن را پس از صرف غذا مصرف کنید. توجه داشته باشید! مصرف خودسرانه مکملهای غضروف و استخوان ساز با عوارض شدیدی مانند: سنگ کلیه و رسوب کلسیم اضافه در رگها همراه است.
۲. قرص گلوکزامین پلاس ام اس ام شف ؛ کاهش عوارض ناشی از آرتروز
برای کاهش دردهای ناشی از آرتروز پیشنهاد میشود از قرص آمریکایی گلوکزامین پلاس ام اس ام شف (Glucosamine Chondroitin And MSM Pharma Plus) استفاده کنید. مهمترین مزایای استفاده از این مکمل شامل: جلوگیری از خشکی مفاصل، پوکی استخوان، کاهش تشدید سایش غضروف، کاهش التهاب و تورم مفاصل است. بنابراین در پاسخ به یکی از متداولترین سوالات بیماران یعنی ایا ترمیم غضروف زانو امکان پذیر است؟ میتوانیم اضافه کنیم که به دلیل مواد موثره موجود در این مکمل، پس از مصرف آن تا حد زیادی غضروف آسیب دیده ترمیم میشود.
یکی از ترکیبات اساسی این مکمل کندروئیتین سولفات است. از آنجایی که قرص گلوکزامین پلاس ام اس ام شف فاقد مواد نگهدارنده و شیرین کننده است؛ مصرف آن به ورزشکاران نیز توصیه میشود. این مکمل را میتوانید روزانه یک تا دو عدد مصرف کنید. علاوه بر این قرص مفید، میتوانیم به قرص آوودین برای دیسک کمر اشاره کنیم که یک نمونه از داروهای غضروف ساز است.
۳. قرص کارتیژن فورت نیچرز اونلی؛ بهترین قرص غضروف ساز آمریکایی برای درد مفصل
برای کاهش دردهای مفصلی بهترین مکمل، کارتیژن فورت نیچرز اونلی (Cartigen Forte Natures Only) است. مصرف این مکمل از ابتلا به بیماریهایی مانند: آرتروز و پوکی استخوان جلوگیری میکند. جالب است که بدانید مکمل کارتیژن فورت نیچرز اونلی حاوی ترکیب گلوکزآمین سولفات کریستال شده است. به همین دلیل همانند داروهای مسکن قادر است دردهای شما را نیز تسکین دهد. برای کسب بهترین نتیجه و افزایش غضروف سازی باید حداقل به مدت دو ماه متوالی از این مکمل استفاده کنید.
۴. مکمل بون کمپلکس نچرال ورلد؛ بهترین مکمل غضروف ساز قوی برای زانو
یکی دیگر از بهترین و موثرترین مکملهای غضروف ساز آمریکایی، مکمل بون کمپلکس نچرال ورلد (Natural World Bone Complex) است. مهمترین ترکیبات این مکمل غضروف ساز شامل: گلوکوزامین هیدروکلراید، ویتامینهای C، D و E، بور سیترات، و مواد معدنی از جمله کلسیم و زینک است. همانطور که میدانید در اکثر مقالات این ترکیبات به عنوان موثرترین مواد غضروف ساز معرفی میشوند.
بنابراین اگر به سلامتی خود اهمیت میدهید و قصد دارید از طریق جلوگیری از بروز پوکی استخوان و آرتروز سالیان سال ورزش کنید، مصرف کمپلکس نچرال ورلد را فراموش نفرمایید! برای کسب نتیجه دلخواه پیشنهاد میشود روزانه دو عدد کپسول کمپلکس نچرال ورلد را به مدت سه ماه مصرف کنید. البته فراموش نکنید که در حین استفاده از این مکمل باید حداقل یک مرتبه آزمایش کلسیم انجام داده و حتما تحت نظر پزشک باشید. قیمت کپسول غضروف ساز آمریکایی (متوسط قیمت اکثر مکملهای آمریکایی) حدود ۶۰۰ هزار تومن (فروردین ۱۴۰۳) است.
۵. مکمل پیاسینیل؛ موثرترین مکمل گیاهی غضروف ساز
اگر شما هم جزء افرادی هستید که ترجیح میدهید به جای داروهای شیمیایی از مکملهای گیاهی استفاده کنید، پیشنهاد میکنیم مکمل پیاسینیل (Piasinil) را تهیه فرمایید. ترکیبات موثر این مکمل شامل: سویا و آووکادو است. از آنجایی که اکثر مکملهای غضروف ساز دارای ترکیبات شیمیایی هستند، مصرف روزانه بیش از یک عدد از آنها توصیه نمیشود. دوره درمان مصرف کپسول پیاسینیل ۳ الی ۶ ماه است. البته توجه داشته باشید که مصرف این مکمل به افراد زیر ۱۸ سال توصیه نمیشود. علاوه بر این کپسول پیاسینیل باید با یک لیوان کامل آب مصرف شود.
البته لازم به ذکر است که در کنار داروهای غضروف ساز از داروهای تسکین دهنده مانند کپسول نوروتک برای دیسک کمر یا زانو درد نیز استفاده میشود. نوروتک از جمله داروهایی است که برای نوروپاتی دیابتی و نورالژی مورد استفاده قرار میگیرد.
۶. کپسول ویتاول پیاسکومین؛ بهترین مکمل برای کلاژن سازی
اگر قصد دارید مکملی را انتخاب کنید که علاوه بر غضروف سازی به شادابی پوست شما کمک کند، بهترین انتخاب کپسول ویتاول پیاسکومین (Piascomin 300 Vitawell) است. همانند کپسول پیاسینیل، مکمل ویتاول پیاسکومین نیز دارای ترکیبات گیاهی سویا و آووکادو است. مصرف این کپسول سبب کاهش دردهای عضلانی ناشی از آرتروز میشود. برای ترمیم غضروفهای آسیب دیده لازم است روزانه یک کپسول به مدت ۳ تا ۶ ماه مصرف شود. علاوه بر موارد گفته شده، این کپسول به دلیل تحریک سنتز پروتئوگلیکانها و کلاژن سبب شادابی و جوانسازی پوست میشود. به همین دلیل پس از اتمام دوره مصرف مکمل، پوست زیبا و استخوانهای سالمتری خواهید داشت.
۷. کپسول پیاسکلیدین اکسپنساینس؛ غضروف ساز قوی برای زانو
مکمل موثر دیگر برای کاهش دردهای عضلانی و کمک به غضروف سازی، مکمل پیاسکلیدین اکسپنساینس (Expanscience Piascledine 300 mg )است. این مکمل حاوی مواد مغذی و ویتامینهای ضروری برای تقویت استخوانها است. به همین دلیل بیماران مبتلا به دژنراتیو مفاصل و استئوآرتریت بهتر است روزانه یک عدد مکمل به مدت ۴ تا ۶ ماه (همراه با مصرف غذا) مصرف کنند. علاوه بر این مکمل پیاسکلیدین اکسپنساینس در جوانسازی پوست و کاهش چین و چروک (به دلیل تحریک سنتز پروتئوگلیکانها و کلاژن ) نیز موثر است.
۸. کپسول تریپل فلکس نیچرمید؛ بهترین مکمل برای افزایش انعطاف پذیری مفاصل
افزایش سن و کارهای سنگین در بلند مدت باعث بروز عوارضی مانند: درد مفاصل، خشکی و کاهش انعطاف زانوها میشود. به همین دلیل باید پس از ۳۰ سالگی مصرف مکملهای غضروف ساز را آغاز کنید. کپسول تریپل فلکس نیچرمید حاوی گلوکوزامین، کندروئیتین و متیل سولفونیل متان است. به همین دلیل بروز مشکلاتی مانند دردهای عضلانی ناشی از افزایش سن را تعویق میاندازد.
متاسفانه این کپسول در داروخانهها به سختی پیدا میشود. برای کسب بهترین نتیجه درمانی باید روزانه ۲ مرتبه به مدت ۴ تا ۷ هفته مکمل تریپل فلکس نیچرمید را مصرف کنید. با مصرف این کپسول از شر خشکی صبحگاهی زانو نیز خلاص خواهید شد.
افزایش اثر داروهای غضروف ساز با ZAPIAMAX
وقتی دارویی مصرف میکنیم، این دارو بر کل بدن اثر خواهد داشت و چه بسا برخی نواحی از این دارو به بهره خواهند ماند. یکی از راههای افزایش تاثیرگذاری داروها در ناحیه آسیبدیده، افزایش گردش خون در آن قسمت است. شرکت آلمانی زایسترونیک با طراحی دستگاهی به نام زاپیامکس تراپی به این موضوع جامعه عمل پوشانده است. به این صورت که این دستگاه با استفاده از تکنولوژیهای موثر فیزیوتراپی درد را تسکین، گردش خون را بهبود و اسپاسم عضلانی را رفع خواهد کرد. با افزایش گردش خون در ناحیه زانو، میزان اکسیژن رسانی، تغذیه با مواد مغذی و مواد حاصل از مصرف داروهای غضروف ساز افزایش خواهد داشت. در صورت تمایل به درایفت اطلاعات بیشتر از زانوبند زاپیامکس چیست به این مطلب از فست طب مراجعه کنید.
برای تقویت زانو چه بخوریم؟
سوال مهم دیگری که احتمالا ذهن شما را مشغول کرده این است که علاوه بر مصرف مکملهای غضروف ساز، برای تقویت غضروف زانو چه بخوریم؟ برای ترمیم غضروف های آسیب دیده مصرف مکمل به تنهایی کافی نیست! شما باید در کنار مصرف مکملهای غضروف ساز از رژیم های غذایی موثر پیروی کنید. در ادامه مقاله به لیست بهترین و موثرترین غذاهای تقویت کننده استخوان و غضروف اشاره خواهیم کرد.
بهترین مواد غذایی تقویت کننده غضروف و استخوان شامل موارد زیر است:
سبزیجات برگدار تیره | کلم بروکلی | گوجه فرنگی |
ماهی ساردین | فلفل دلمهای | روغن زیتون |
شیر بادام | روغن جگر ماهی | فلفل قرمز |
بادام | زرده تخم مرغ | پیاز قرمز |
شیر | لبنیات | زردچوبه |
پنیر | دانه کتان و سایر مغزها | آووکادو |
لیمو | کلم بروکلی | بلوبری |
کیوی | فلفل دلمهای | اسفناج |
پرتقال | روغن جگر ماهی | زنجبیل |
اسفناج | زرده تخم مرغ | گردو |
توت فرنگی | لبنیات | هویج |
مهمترین علل آسیب دیدگی غضروف چیست؟
غضروفهای بدن به علل مختلفی دچار آسیب میشوند. نکته بسیار مهم این است که اگر به موقع تحت درمان قرار نگیرید دچار مشکلات جدیتری مانند: کاهش تعادل، ضعف استخوان، شکستگی های متعدد زانو، نرمی استخوان، صدای تق تق زانو و ناتوانی کامل در راه رفتن میشوید.
متداولترین علل آسیب دیدگی زانو شامل موارد زیر است:
- ابتلا به آرتریت روماتوئید
- تزریق داروهای استروئیدی
- ورزشهای سنگین
- تروما
- شکستی
- در رفتن کشکک زانو
- عفونت مفصل زانو
- آسیبهای تاندون زانو
سوالات متداول در مقاله بهترین قرص غضروف ساز آمریکایی
۱. بهترین روشهای درمان خانگی و طب سنتی برای غضروف سازی چیست؟
بهترین روشهای خانگی و طب سنتی برای غضروف سازی شامل: مصرف آووکادو، کندر، سویا، زردچوبه، زنجبیل، فلفل سیاه، بید سفید، پتجه شیطان، رزهیپ، نوشیدن چایی سبز، ضماد حاوی فلفل سیاه و زردچوبه و روغن زیتون است.
۲. آیا ماساژ زانو در کاهش درد و غضروف سازی موثر است؟
بله؛ مشخص شده ماساژ زانو با ترکیب روغن زیتون، زنجبیل و روغن اکالیپتوس باعث کاهش درد زانو و ترمیم غضروف آسیب دیده میشود.
۳. ایا غضروف زانو ترمیم میشود؟
بستگی به شدت آسیب و وضعیت سلامتی بیمار دارد. بافت غضروف فاقد عروق خونی است. به همین دلیل خود به خود قابلیت ترمیم نداشته و برای ترمیم به مواد مغذی موجود در خون نیاز دارد. ترمیم غضروف در افراد جوان با آسیبهای جزئی زودتر صورت میگیرد؛ اما در افراد مسن (به دلیل کمبود ذخایر مواد معدنی در خون) ترمیم غضروف زانو کندتر بوده و نیاز به درمانهای جدی تری مانند: جراحی پیوند غضروف، لیزر پرتوان، فیزیوتراپی، تزریق اسید هیالورونیک، مگنتتراپی و مصرف داروهای ضدالتهاب غیراستروئیدی مانند ایبوپروفن دارد.