آرتروز زانو

آرتروز زانو

بررسی علل بروز بیماری آرتروز زانو و نحوه درمان آن

آرتروز زانو یکی از مشکلات شایع در میان بسیاری از افراد است که اغلب از دوره سنی ۵۰ سال به بعد ایجاد می‌شود. این وضعیت باعث ایجاد مشکلات مختلفی در ناحیه مفاصل پا خواهد شد. بسیاری از افراد که فعالیت‌های حرکتی بیش‌ از اندازه در طول روز دارند، اغلب از درد‌های موجود در بخش‌های مختلف مفاصل بدن رنج می‌برند.

لازم است که بیماران برای شروع روند درمانی این عارضه با جزئیات مربوط به بیماری استئوآرتریت آشنا شوند. اگر به بیماری آرتروز در ناحیه زانو دچار هستید و از روش‌های رایج در خصوص آن اطلاعی ندارید تا پایان این مقاله، مجله فست طب را همراهی کنید. در ادامه به نکاتی درباره معرفی انواع آرتروز و همچنین بررسی دلایل بروز آن اشاره خواهد شد.

آرتروز زانو چیست؟ آیا همه افراد بالای ۵۰ سال به این بیماری مبتلا می‌شوند؟

یکی از پرسش‌های متداول بسیاری از افراد این است که آرتروز زانو چیست؟ از جمله مشکلات شایع در بیماران که باعث ایجاد اختلالاتی در فرآیند حرکتی آن‌ها می‌شود، آرتروز است. این عارضه معمولا با نام استئوآرتریت (Osteoarthritis) نیز در میان بیماران مبتلا به آن شناخته خواهد شد.

این درد معمولا در مفاصل مختلف زانو ایجاد می‌شود و در صورت تشدید آن، ممکن است احتمال فرسایش این ناحیه افزایش پیدا کند. فرسایش در زانو اغلب در غضروف‌ها ایجاد می‌شود و باعث بروز التهاب و تورم‌های بسیار زیادی در این قسمت از بدن خواهد شد.

آرتروز زانو باعث درگیری بیشتر مفاصل حرکتی در بدن می‌شود. بیشترین میزان آسیب از این بیماری در ناحیه زانو و پا ایجاد خواهد شد. تشخیص آرتروز بیشتر در میان افرادی است که در سنین بسیار بالایی قرار دارند یا اغلب با فعالیت‌های بدنی شدیدی در طول مواجه هستند.

این عارضه معمولا قریب به ۴۶ درصد افراد را مبتلا می‌کند و جزء مشکلات بسیار شایع در بیشتر بیماران است‌. در برخی موارد این اختلال در مرحله اولیه قرار دارند و درد‌های ناشی از آن پس از گذشت مدتی کوتاه از بین می‌روند. اما ممکن است این وضعیت به همراه علائم آن یک‌بار دیگر به بخش‌های مفاصل افراد بازگردد.

انواع آرتروز زانو؛ طبق تحقیقات حدود ۱۰۰ نوع آرتریت وجود دارد

آرتروز زانو یکی از مشکلات جدی و شایع در میان افراد است|فست طب

استئوآرتریت یا آرتروز معمولا دارای انواع مختلفی است که در هر یک از افراد با علائم گوناگونی ظاهر می‌شود. در ادامه‌ به معرفی و بررسی انواع آرتروز در بدن افراد اشاره خواهیم کرد.

  • آرتریت روماتوئید: در مواردی که آرتروز باعث درگیر شدن مفصل زانو می‌شود، استئوآرتریت ایجاد خواهد شد. درد در استئوآرتریت معمولا به گونه‌ای است که در آن به‌طور متقارن در هر دو مفصل زانو ایجاد می‌شود و هر دو بخش بدن را درگیر می‌کند. اگر غشای سینوبال که در بخش زانو فرار دارد، دچار تورم و التهاب شدید شود، امکان بروز آتریت روماتوئید افزایش پیدا می‌کند. در ادامه بیشتر با تفاوت آرتروز و ارتریت روماتوئید آشنا خواهیم شد با ما هرماه باشید.
  • استئوآرتریت: این بیماری معمولا در میان افرادی از از سنین ۵۰ سال عبور کرده‌اند بیشتر دیده می‌شود. این نوع از آرتروز جزء شایع‌ترین انواع این اختلال در بدن بیماران است که معمولا مشکلات فرسایشی بیشتری را ایجاد می‌کند. در برخی موارد ممکن است کسانی که در سنین کمتری نیز قرار دارند به این بیماری مبتلا شوند.
  • آرتریت ناشی از آسیب‌دیدگی: در مواردی که بخش‌های مختلف زانو با مشکلاتی مواجه می‌شود، این عارضه رخ می‌دهد. بسیاری از آسیب‌هایی که در این ناحیه ایجاد می‌شود، بافت زانو را با اختلالاتی مواجه می‌سازد. در این وضعیت به دلیل وجود ضعف در این ناحیه، آتریت‌های ناشی از آسیب‌دیدگی در بدن افراد بروز پیدا می‌کند.

پزشکان حوزه ارتوپد با بررسی شدت این بیماری به کمک روش‌های تشخیص تخصصی، نوع آرتروز را در بدن بیماران کشف کرده و سپس برای نحوه درمان آن، مناسب‌ترین راهکار‌ها را در نظر می‌گیرند. یکی از راه‌های درمان آرتروز زانو و جلوگیری از پیشرفت آن استفاده از زانوبند زاپیامکس است. زانوبند zapiamax با تکنولوژی خود به راحتی درد در قسمت زانو را تسکین خواهد داد.

علت بروز آرتروز زانو؛ اضافه وزن یا آسیب به زانو؟

انواع آرتروز زانو شامل استئوآرتریت و ارتریت روماتوئید هستند|فست طب

آیا می‌دانید علت بوجود آمدن آرتروز چیست؟ استئوآرتریت معمولا در اثر عوامل گوناگونی در بدن افراد ایجاد می‌شود. در برخی موارد ممکن است پزشک با بررسی‌های بیشتر، دلایل بروز این بیماری را تشخیص دهد. برخی از اختلالاتی که باعث بروز آرتروز در ناحیه زانو می‌شود عبارت‌اند از:

  • افزایش وزن: کسانی که دچار افزایش ورزن شدید هستند، بیشتر مستعد ابتلا به اختلالات آرتروز خواند بود. افزایش وزن باعث ایجاد فشار روی زانو می‌شود و درنتیجه این فشار، مشکلات ناشی از استئوآرتریت در بدن بیماران ظاهر خواهد شد.
  • مشکلات ژنتیکی: در برخی موارد، ابتلا به آرتروز در ناحیه زانو بیشتر به دلیل عوامل ژنتیکی و ارثی در خانواده‌ها خواهند بود. ممکن است این بیماری در اثر انتقال ژن به اعضای خانواده ایجاد شود.
  • قرارگرفتن بدن در وضعیت نامناسب: نشستن طولانی‌مدت در وضعیت نامناسب و با ایستادن بسیار زیاد روی پاها باعث ایجاد فشار به مفاصل مختلف بدن ازجمله زانو‌ها خواهد شد. در اکثر موارد کسانی که به آرتروز در ناحیه زانو مبتلا می‌شوند، فرم نامطلوبی در نحوه نشستن یا بلندشدن دارند.
  • شکستگی و دررفتگی مفصل زانو: بروز برخی آسیب‌های مختلف به بافت زانو، باعث ایجاد ضعف در این ناحیه می‌شود. در برخی موارد افرادی که به این وضعیت مبتلا می‌شوند پس از گذشت مدتی به آرتروز در زانو دچار خواهند شد.

بسیاری از علت‌های ذکرشده جزء عوامل اصلی بروز بیماری استئوآرتریت در افراد است. اکثر بیماران با داشتن یک یا دو مورد از علت‌های بالا، به مشکلات ناشی از آرتروز در ناحیه زانو دچار شده‌اند.

آمار میزان آرتروز در زنان و مردان و افراد مسن و جوانان

بر اساس گزارش‌های CDC، آرتروز به طور کلی بیش از ۵۴ میلیون بزرگسال آمریکایی را تحت تاثیر قرار داده است. از این تعداد، بیش از ۶۰ درصد زنان هستند. شیوع آرتروز در افراد مسن بیشتر است و تقریباً ۵۰ درصد از افراد بالای ۶۵ سال به این بیماری مبتلا هستند. میزان آرتروز در افراد جوان تر، به ویژه کسانی که سابقه آسیب‌دیدگی زانو دارند، در حال افزایش است.

براساس داده‌های مرکز کنترل و پیشگیری بیماری‌ها (CDC)، شیوع آرتروز در افراد مختلف به شکل زیر است:

  • زنان و مردان: زنان نسبت به مردان احتمال بیشتری برای ابتلا به آرتروز دارند. آمارها نشان می‌دهد که حدود ۹% از زنان بالای ۱۸ سال به آرتروز مبتلا هستند در حالی که این میزان برای مردان ۱۶.۳% است.
  • افراد مسن و جوان : بر اساس آمار CDC درمورد شیوع آرتروز در میان بزرگسالان بالای ۱۸ سال در ایالات متحده در سال ۲۰۱۹، شیوع آرتروز با افزایش سن افزایش می‌یابد. در مردان، از ۵.۸٪ در گروه سنی ۱۸-۴۴ سال به ۴۴.۷٪ در افراد بالای ۷۵ سال افزایش می‌یابد. در زنان، این ارقام از ۶.۶٪ در گروه سنی ۱۸-۴۴ سال به ۵۷.۸٪ در افراد بالای ۷۵ سال می‌رسد. به طور کلی، زنان در همه گروه‌های سنی (به جز ۱۸-۴۴ سال) بیشتر از مردان آرتروز دارند.

توجه: این آمار فقط شامل آرتروز تشخیص داده شده است. ممکن است افراد زیادی باشند که مبتلا به آرتروز هستند اما هنوز تشخیص داده نشده اند.

علائم آرتروز زانو؛ با این نشانه های آرتروز زانو به علت آن پی ببرید

علائم این بیماری معمولا باتوجه به شدت بیماری و نوع عارضه متفاوت خواهد بود. در برخی شدت علائم در بدن بیماران باعث ایجاد اختلالات جسمانی و حرکتی خواهد شد. در ادامه به برخی از مهم‌ترین علائم آرتروز زانو اشاره خواهیم کرد:

علائم و نشانه های آرتروز زانو

ایجاد زانو درد شدید

خشک‌شدن و قفل شدن زانوها پس از بیدارشدن از خواب یا در هنگام انجام فعالیت‌های مختلف

ایجاد درد در هنگام حرکت مفاصل

ایجاد تورم و التهاب در هنگام استراحت یا انجام فعالیت‌های بدنی شدید

گرفتگی شدید در مفاصل مختلف بدن

شنیده‌شدن صداهای مختلف در هنگام حرکت‌کردن مفاصل یا نشستن و برخواستن

ابتلا به اختلالات مربوط به زانوی پرانتزی

تجمع بیش‌از اندازه مایع در مفاصل مختلف بدن

ایجاد تغییراتی در فرم راه‌رفتن افراد

خم‌شدن عضلات اندام‌ها

کم‌شدن تحرک در افراد و کاهش میزان حرکت بدن

قرمز‌شدن مفصل زانو پس از حرکت‌کردن

افزایش اندازه استخوان‌ها

ضعف شدید در نقاط مختلف مفاصل بدن به‌ویژه در ناحیه پا

حس‌کردن گرمی یا حرارت در مفاصل زانو

عدم توانایی کافی برای بالا رفتن از پله

ایجاد حالت خالی‌شدن زانو‌ها و ازدست‌دادن تعادل بدن

حساس‌شدن ریشه‌های عصبی در مفصل به تغییرات آب‌و‌هوایی

تمامی موارد ذکرشده جزء علائم شایع در افرادی است که به بیماری آرتروز دچار شده‌اند. در برخی موارد پزشک با بررسی‌های لازم و اطلاع از بروز این مشکلات، تشخیص می‌دهد که بیمار به مشکلات آرتروز در زانو مبتلا شده است.

علائم آرتروز زانو در زنان و علت تفاوت با مردان

آمار مبتلیایان به آرتریت براساس سن و جنسیت|فست طب

بر اساس نتایج تحقیقات، به طور کلی زنان نسبت به مردان علائم شدیدتر و ناتوانی بیشتری در مواجهه با آرتروز زانو تجربه می‌کنند. برای مثال، بنابر نتایج تحقیق صورت گرفته در سال ۲۰۱۳ با موضوع “تفاوت های جنسیتی در علائم آرتروز” که در مقاله Arthritis Research & Therapy منتشر شده است؛ زنان بیشتر از مردان به انواع خاصی از آرتروز مانند آرتریت روماتوئید و آرتروز دست مبتلا می‌شوند. همچنین، زنان تورم و خشکی مفاصل بیشتری را نسبت به مردان تجربه می کنند. درضمن، زنان ممکن است به برخی از درمان‌های آرتروز مانند داروهای ضد التهابی غیر استروئیدی (NSAIDs) به طور متفاوتی از مردان پاسخ دهند.

چرا میزان آرتروز زانو در زنان بیشتر است؟ علت افزایش میزان آرتروز زانو در زنان

در حقیقت، تفاوت‌های هورمونی، ساختاری و فیزیولوژیکی می‌تواند به این تفاوت‌ها دامن بزند. در مطالعه‌ای که در سال ۲۰۱۷ در ژورنال Osteoarthritis and Cartilage منتشر شد، بررسی شد که چگونه هورمون‌های جنسی بر آرتروز زانو تاثیر می‌گذارند. نتایج نشان داد که کاهش سطح استروژن در زنان پس از یائسگی می‌تواند به تشدید علائم آرتروز زانو منجر شود. این مطالعه تأکید می‌کند که تفاوت‌های هورمونی یکی از عوامل اصلی تفاوت در شدت و بروز علائم آرتروز بین زنان و مردان است.

درضمن زنان معمولاً ناتوانی بیشتری در انجام فعالیت‌های روزمره مرتبط با زانو نسبت به مردان گزارش کرده‌اند. این ناتوانی بیشتر می‌تواند ناشی از عوامل بیومکانیکی و تفاوت در ترکیب عضلانی بین دو جنس باشد. ساختار آناتومیکی زانو در زنان، مانند زاویه Q بیشتر (زاویه بین عضلات ران و زانو)، ممکن است باعث افزایش فشار بر مفصل زانو و تشدید علائم آرتروز شود. در نهایت، این نتایج نشان می‌دهد که باید توجه ویژه‌ای به نیازهای خاص زنان در مدیریت و درمان آرتروز زانو شود.

تشخیص آرتروز چگونه است؟ گاهی از روی علائم ظاهری آرتروز مشخص خواهد شد

آم آر آی راهی برای تشخیص آرتروز زانو در افراد است|فست طب

روش‌های مختلفی برای تشخیص آرتروز در زانو در بدن بیماران وجود دارد. پزشک با توجه به شدت این عارضه، راهکار‌های گوناگونی را برای تشخیص تخصصی‌تر آن در نظر می‌گیرد. مهم‌ترین راهکار‌ها برای کشف علت بروز این عارضه به شرح زیر است:

  • معاینات فیزیکی: اولین مرحله برای بررسی شدت بیماری و همچنین تشخیص دلایل بروز آن، انجام معاینات فیزیکی در افراد است. متخصصان با بررسی علت بیماری و همچنین سوابق پزشکی، به ارزیابی سلامت جسمانی بدن بیمار می‌پردازند.
  • پرتو ایکس: بررسی نقاط آسیب‌دیده در افرادی که به آرتروز در زانو مبتلا هستند، به کمک پرتو ایکس صورت می‌گیرد. اگر در مفاصل مختلف بدن استخوان رشد کند یا مشکلاتی در بافت غضروف‌ها ایجاد شود، به کمک روش‌های پرتو ایکس قابل مشاهده خواهد بود. جالب است بدانید که در عکس پرتو ایکس استخوان اضافه در زیر زانو مشخص می‌شود.
  • ام آر آی: اگر شدت این عارضه یا دلایل بروز آن به کمک راهکار‌های ذکرشده مشخص نشود، پزشک از روش آزمایش MRI برای شناسایی دلایل بروز این بیماری استفاده می‌کند. پزشک به کمک این آزمایش، بسیاری از علائم بروز استئوآرتریت را در بدن افراد بررسی می‌کند.

در مواردی که به کمک روش‌های ذکرشده، فرآیند تشخیص علت و همچنین شدت این عارضه در افراد صورت گرفت، در مرحله بعدی فرآیند درمانی آن برای بیماران آغاز خواهد شد. اما درمان جدید آرتروز چیست ؟ آیا روشی برای متوقف کردن آسیب مفصلی و ترمیم و بازسازی غضروف‌ها کشف شده است؟

درمان تخصصی آرتروز؛ راهکارهایی به عنوان روش جدید درمان آرتروز زانو یا کمک به پیشگیری از پیشرفت بیماری

فیزیوتراپی به بهبود آرتروز زانو و کاهش درد کمک می‌کند|فست طب

پزشک برای بهبود این عارضه در بدن بیماران، از روش‌های تخصصی‌تری استفاده می‌کند. نحوه درمان این بیماری معمولا متناسب با شدت و همچنین دلایل بروز آن انتخاب می‌شود. برخی از راهکار‌های درمانی موثر برای بهبود این بیماری عبارت‌اند از:

  • تزریق ژل به بخش‌های مختلف زانو: اگر میزان هیالورونیک اسید در مفاصل به دلیل آرتروز زانو کاهش پیدا کند، احساس درد در مفاصل مختلف بدن افزایش پیدا می‌کند. به منظور بهبود این وضعیت می‌توان از تزریق ژل به این ناحیه استفاده کرد. در صورت تکرار درمان با تزریق ژل، مشکلات ناشی از این بیماری برطرف خواهند شد.
  • تزریق پی آر پی: روش جدید درمان آرتروز زانو مشکلات ناشی از آن، استفاده از تزریق پی آر پی برای بیماران است. فرآیند استفاده از PRP بسیار ساده به‌شمار می‌رود. در ابتدا مقداری خون از بدن بیمار استخراج می‌شود و سپس پلاکت‌های خون از آن جدا خواهد شد. پس از آماده‌شدن مواد پی آر پی، فرآیند تزریق آن به مفاصل مختلف بدن بیماران آغاز می‌شود.
  • جراحی: در مواردی که راهکار‌های دیگر برای بهبود این وضعیت عملکرد موثری ایجاد نکند، پزشک برای درمان قطعی آرتروز زانو، از روش‌های جراحی استفاده می‌کند. افرادی که به دلیل ابتلا به آرتروز، دچار فرسایش مفصل و همچنین انحراف در آن شده‌اند، می‌توانند از روش‌های تخصصی برای بهبود این عارضه استفاده کنند. جراحی آتروسکوپی و اصلاح انحرافات ناشی از این وضعیت، ازجمله راهکار‌های مناسب برای بهبود بیماری استئوآرتریت است.

بسیاری از روش‌های درمانی که به منظور بهبود درد آرتروز در بیماران تجویز می‌شود، اغلب نتایج موثری را برای آن‌ها ایجاد خواهد کرد. پزشکان و متخصصان حوزه ارتوپد با بررسی شدت این اختلال، مناسب‌ترین روش درمانی را برای بیماران در نظر می‌گیرند. باید بگوییم که مراحل پیشرفت آرتروز با روش‌های تشخیصی و علائم بیمار مشخص خواهد شد.

درمان آرتروز به کمک روش‌های کمتر تهاجمی

در برخی موارد ممکن است شدت این عارضه در مرحله خفیف قرار گیرد. در این موارد، پزشک با بررسی میزان درد و بروز علائم در بدن بیماران، بهترین روش‌ درمانی را برای بهبود این وضعیت انتخاب می‌کند. برخی روش‌های غیرجراحی و آسان در درمان آرتروز عبارت‌اند از:

  • دارو درمانی: در صورتی که علائم آرتروز زانو در زنان در وضعیت خفیف قرار گیرد، ممکن است پزشک برای بهبود این وضعیت برخی دارو‌های مسکن را برای بیمار تجویز کند. کورتیزون، ایبوپروفن، ناپروکسن، استامینوفن و برخی دارو‌های تقویت‌کننده مفاصل همچون کوندراتین در بهبود درد‌های ناشی از آرتروز موثر خواهند بود. استفاده از دارو به صورت قرص یا امپول ضد التهاب قوی یکی از روش‌های درمان آرتروز زانو در خانه به شمار می‌رود.
  • فیزیوتراپی: ازجمله روش‌های موثر و کاملا ایمن برای بهبود مشکلات ناشی از استئوآرتریت در افراد، استفاده از روش‌های فیزیوتراپی است. فیزیوتراپ با بررسی شدت این عارضه مناسب‌ترین روش درمانی را برای بیمار در نظر می‌گیرد.
  • استفاده از محصولات طبی: در شرایطی که فشار بسیار زیادی بر زانو وارد می‌شود، پزشکان حوزه ارتوپد، استفاده از محصولات طبی را برای بیماران تجویز می‌کنند. زانوبند و کفش طبی از جمله محصولات موثر برای بهبود درد و کنترل میزان فشار بر این ناحیه هستند. پزشک ارتوپد برای کنترل آرتروز خفیف در بدن، برخی کفی‌های طبی را برای بیماران در نظر می‌گیرد. استفاده از کفی طبی باعث می‌شود که افراد در وضعیت صحیح‌تری حرکت کنند و میزان فشار وارد‌شده بر مفاصل نیز کاهش پیدا کند.
  • استفاده از زانوبند زاپیامکس: این زانوبند ساخت شرکت آلمانی زایسترونیک است که به تولدی محصولات پزشکی مشهور است. با خرید زانوبند زاپیا مکس به راحتی درد و ناراحتی در ناحیه زانوی خود را بهبود دهید. در زاپیامکس از ۳ تکنولوژی اولتراسوند، اینفرارد و کلاک پالس استفاده شده است. به همین دلیل خیلی راحت و بدون هیچ گونه عوارضی درد را تسکین خواهد داد.

بسیاری از روش‌های ذکر شده برای درمان آرتروز در زانو، نتیجه مطلوبی را در بدن افراد ایجاد خواهد کرد. لازم به ذکر است که برای بهبود این عارضه باید به شدت علائم و مشکلات ناشی از آن توجه کرده و سپس مناسب‌ترین روش برای درمان آن انتخاب شود.

معرفی چند دکتر خوب برای آرتروز زانو

انتخاب پزشک مناسب برای درمان آرتروز زانو می‌تواند تاثیر بسیار زیادی بر روند بهبود و کیفیت زندگی بیمار داشته باشد. در اینجا چند نکته مهم برای انتخاب پزشک  ارائه شده است:

صلاحیت و تخصص:

  • به دنبال پزشکی باشید که دارای مجوز و گواهی نامه معتبر از مراجع ذیصلاح باشد.
  • از تخصص و زمینه فعالیت پزشک در مورد بیماری خود اطمینان حاصل کنید.
  • سابقه و تجربه پزشک در درمان بیماری‌های مشابه را بررسی کنید.

مهارت‌های ارتباطی:

  • انتخاب پزشکی که با شما به طور واضح و صبورانه ارتباط برقرار می‌کند و به سوالات و  نگرانی‌های شما  با دقت گوش می‌دهد،  بسیار مهم است.
  • پزشک باید  بتواند  اطلاعات  مربوط به  بیماری  و  درمان  را  به  طور  قابل  فهم  به  شما  توضیح  دهد.

شخصیت و  حُسن برخورد:

  • انتخاب پزشک  با  شخصیتی  سازگار  با  شما  می‌تواند  به  ایجاد  اعتماد  و  ارتباط  مناسب  بین  شما  و  پزشک  کمک  کند.
  • پزشک باید  به  شما  احترام  بگذارد  و  برای  نظرات  و  ارزش‌های  شما  ارزش  قائل  باشد.

دسترسی و  مکان:

  • به مکان  مطب  پزشک  و  ساعات  کاری  او  توجه  کنید.
  • اطمینان حاصل  کنید  که  می‌توانید  به  راحتی  برای  ویزیت  و  انجام  آزمایشات  به  پزشک  مراجعه  کنید.
  • اگر بیمه  دارید،  از  پوشش  بیمه  خود  برای  ویزیت  از  پزشک  مطمئن  شوید.

نظرات  بیماران:

  • قبل از  انتخاب  پزشک،  نظرات  بیماران  دیگر  را  بخوانید.
  • می‌توانید از  دوستان،  خانواده  یا  پزشک  فعلی  خود  برای  معرفی  پزشک  نیز  کمک  بگیرید.

انتخاب  پزشک  تصمیمی  شخصی  است  و  هیچ  پاسخ  درست  یا  غلطی  وجود  ندارد.  مهم  است  که  با  پزشک  خود  احساس  راحتی  کنید  و  بتوانید  به  او  اعتماد  کنید. اگر  از  انتخاب  خود  مطمئن  نیستید،  می‌توانید  با  پزشک  دیگری  مشورت  کنید.

پزشکان متخصص در زمینه آرتروز زانو با بهره‌گیری از دانش روز دنیا و استفاده از تکنیک‌ها و تجهیزات پیشرفته، به بهبود کیفیت زندگی بیماران کمک می‌کنند. در ادامه به معرفی چند پزشک برجسته و متخصص در زمینه درمان آرتروز زانو می‌پردازیم، که هر یک با تجربه و تخصص خود توانسته‌اند جایگاه ویژه‌ای در این حوزه پیدا کنند.

  1. دکتر حمیدرضا اصلانی:
  • تخصص: ارتوپدی و فوق تخصص آرتروسکوپی و جراحی شانه و زانو.
  • تحصیلات: دوره‌های تکمیلی در آمریکا و اروپا، پزشک تیم ملی فوتبال فرانسه.

آدرس مطب: تهران، خیابان قائم مقام فراهانی، جنب بیمارستان تهران کلینیک، کوچه شهدا، پلاک ۹، واحد ۱

شماره تماس: ۰۲۱۸۸۷۱۰۳۷۱ , ۰۲۱۸۸۷۱۰۳۰۰

  1. دکتر محمدرضا صادقی:
  • تخصص: جراح ارتوپد.
  • تحصیلات: پزشکی عمومی و جراحی ارتوپدی از دانشگاه تهران، دوره‌های فلوشیپ در آلمان و روسیه.

آدرس مطب: تهران، بیمارستان پارس، بلوار کشاورز

شماره تماس: ۰۲۱۸۸۹۶۰۰۵۱ , ۰۲۱۸۸۹۶۰۰۵۹

  1. دکتر لیدا شعشعانی:
  • تخصص: فوق تخصص بیماری‌های روماتولوژی، روماتیسم، آرتروز و پوکی استخوان.

آدرس مطب: تهران جنت آباد ۲۰ متری گلستان پ ۸۹ واحد ۱۱

شماره تماس: ۰۲۱۴۴۴۰۸۲۰

این متخصصان با بهره‌گیری از دانش روز دنیا و استفاده از تجهیزات پیشرفته به تشخیص و درمان مشکلات زانو و آرتروز می‌پردازند.

در آخر در مورد آرتروز زانو باید بگوییم که

یکی از مشکلات شایع در افرادی که معمولا در اثر کهولت سن یا انجام فعالیت‌های سنگین به آن مبتلا می‌شوند، بیماری آرتروز زانو است. این بیماری مشکلات بسیار زیادی را در مفاصل افراد ایجاد می‌کند و جزء اختلالات ناخوشایند و غیرقابل تحمل در بیماران به‌شمار می‌رود.

در برخی موارد ممکن است این عارضه در بدن افرادی که در سنین جوان‌تر قرار دارند نیز ظاهر شود. دلایل گوناگونی باعث بروز این وضعیت در بدن بیماران خواهد شد. برای بهبود این عارضه، روش‌های موثری برای درمان وجود دارد که معمولا پزشک با بررسی شدت آن، مناسب‌ترین راه را برای بهبود سریع‌تر انتخاب می‌کند.

سوالات متداول در مورد آرتروز در زانو

۱. مهم‌ترین علائم آرتروز در زانو چیست؟

عدم امکان حرکت، ایجاد درد شدید و شنیده‌شدن صداهای مختلف از زانو جزء مهم‌ترین علائم بیماری استئوآرتریت به‌شمار می‌رود.

۲. درمان استئوآرتریت در افراد چگونه است؟

تزریق ژل، پی آر پی، جراحی و برخی روش‌های غیرجراحی همچون فیزیوتراپی ازجمله روش‌های موثر برای بهبود این وضعیت در افراد است.

۳. پزشک چگونه ابتلا به بیماری آرتروز را تشخیص می‌دهد؟

در مواردی که به کمک معاینات فیزیکی امکان تعیین شدت این عارضه را در بدن بیماران فراهم نشود، می‌توان از روش‌های تخصصی همچون تصویربرداری به کمک اشعه ایکس یا ام آر آی استفاده کرد.

زمینه‌های نمایش داده شده را انتخاب نمایید. بقیه مخفی خواهند شد. برای تنظیم مجدد ترتیب، بکشید و رها کنید.
  • تصویر
  • شناسۀ محصول
  • امتیاز
  • قيمت
  • موجودی
  • دسترسی
  • افزودن به سبد خرید
  • توضیح
  • محتوا
  • وزن
  • اندازه
  • اطلاعات اضافی
برای مخفی‌کردن نوار مقایسه، بیرون را کلیک نمایید
مقایسه